Search
Close this search box.

Deli z drugimi

Eko šola vabi

Pozdravljeni dijaki, učitelji in zaposleni na šoli. Novo šolsko leto se je pričelo in s tem tudi priložnost, da nadaljujemo z eko projekti: starimi in novimi. Veliko smo se že naučili o ločenem zbiranju odpadkov, varčevanju z vodo in elektriko, zbiranju zamaškov, kartuš, baterij itd. Vsakdo od nas je prispeval k temu, da smo vse projekte, ki smo si jih zastavili, tudi dobro izpeljali: polepšali smo okolico šole in prostore v njej.

Da bi bilo to šolsko leto čim uspešnejše, vabimo vse dijake, da se nam pridružite v skrbi za čisto okolico, in ozaveščanje sovrstnikov o doma pridelani hrani in da lahko z vsemi odpadnimi materiali ustvarimo marsikatero privlačno in uporabno stvar.

Šolsko leto 2021/2022

V šolskem letu 2021/2022 smo nadaljevali z uresničevanjem dolgoročnih ciljev, ki smo si jih zastavili že v prejšnjem letu, kakor tudi ciljev, ki smo si jih zastavili letos. Informiramo in osveščamo ožjo in širšo okolico o aktualnih ekoloških problemih ter z zgledom pozitivno vplivamo na ostale. Letos smo izvedli veliko število projektov, ki so bili izpeljani zelo kvalitetno. Da to drži dokazuje tudi potrditev ekozastave. Naloge, ki se jih lotevamo v okviru EKOŠOLE so vedno težje, saj se je potrebno vsako leto še dodatno potrjevati, hkrati pa ne ponavljati. Verjamem, da nam skupaj, kar dobro uspeva. Hvala vsem, ki s te kakorkoli pripomogli, da smo potrdili ekozastavo. Upam, da bomo v naslednjem šolskem letu, uspešno nadaljevali zastavljeno delo in da bomo stvari, ki so bile zadnja leta slabše izvedene, drugo leto popravili in izpeljali boljše.

Hvala vsem!

Poročilo za šolsko leto 2021/2022