Deli z drugimi

Okrožnica za športni dan – 17. 2. 2023

Informacije za športni dan – petek, 17. 2. 2023

Športni dan bo za vse dijake naše šole, razen za zaključne letnike, ki imajo informativni dan. Informacije v okrožnici so okvirne. Končne informacije bodo objavljene v tednu pred športnim dnevom na šolski spletni strani in oglasni deski.

Prijave na aktivnosti  so možne najkasneje do ponedeljka, 10. 2. 2023 do 10h.

  • Smučanje in deskanje (Koralpe): zbor ob 7.00 uri pred Račjim dvorom. Prihod na smučišče do 9h, smučanje oz. deskanje do 14.20. Prihod v Maribor ob približno 16.30. Cena je 36€ in vključuje smučarsko karto, avtobusni prevoz in obvezno zavarovanje. OBVEZNA JE UPORABA SMUČARSKE ČELADE!!! Cena je zagotovljena ob prijavi vsaj 20ih dijakov. V primeru manjšega števila se lahko cena spremeni ali se gre na Mariborsko Pohorje. Denar pobere predstavnik razreda do petka, 10. 2. 2023 in ga oddajo prof. Lampretu ali prof. Tramšku. Dijak, ki se prijavi in ga ne športnem dnevu ni, dobi vrnjen denar samo za smučarsko karto! Ob prijavi je zaradi zavarovanja potrebno oddati naslednje podatke: ime in priimek, datum rojstva ter domači naslov.
  • Drsanje – Ledna dvorana Tabor: zbor ob 11.45. Cena vstopnice je 2,5€, izposoja drsalk 2,3€. Vstopnino in izposojo drsalk poravnate dijaki sami ob vstopu. Imejte točen znesek!
  • Odbojka: zbor dijakov/inj ob 7.00 v telovadnici Škofijske gimnazije. Ekipe so lahko ločene ali mešane po spolu. Vsi boste tekmovali v isti skupini. Ekipo mora sestavljati vsak 6 in največ 10 igralcev.
  • Pohod na Urban: Zbor pred šolo je ob 9.00. OPOZORILO! Ker so lahko v tem času neugodne vremenske razmere, morate imeti primerno obutev (sneg, led) in obleko (mraz) ter pohodniške palice (zaželeno). V primeru slabega vremena, se lahko tura spremeni.
  • Oproščeni dijaki + pomoč na informativnem dnevu: OBVEZNA PRIJAVA v spletni učilnici!

NEPRIJAVLJENI DIJAKI bodo razvrščeni na POHOD! Na športnem dnevu, je prepovedano uživanje alkohola in drugih opojnih substanc!

Maribor, 24. 1. 2023

Aktiv ŠVZ