l1

BIOTEHNIŠKA ŠOLA MARIBOR

Vrbanska cesta 30, 2000 Maribor

Telefon: (02) 235 37 00

     eko sola  erasmus logo web3 facebook-icon

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Če ne spremenite nastavitev, se z njimi strinjate.

Razumem

logo1    logo2

logotip EKP 2014 2020 SIO 2020

Dvig socialnega in kulturnega kapitala 2014

SK-ESS-glava11Siola za ravnatelje logo 1 1

V okviru sredstev evropskega socialnega sklada in s sofinanciranjem Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013 izvajamo letos preko Šole za ravnatelje na naši šoli  ESS  projekt Dvig socialnega in kulturnega kapitala v lokalnih skupnostih za razvoj enakih možnosti in spodbujanje socialne vključenosti (SKK ).

Preberi več

Projekt SKK – Nadzorni center DARS-a

26. 2. 2015, je bil v okviru projekta SKK organiziran ogled nadzornega centra Dars – a na Vranskem. Dijaki so spoznali osnovni mehanizem delovanja in osrednje naloge nadzornega centra - upravljanje, nadziranje in vodenje prometa 24 ur na dan, komuniciranje z ustanovami, ki sodelujejo pri reševanju ob prometnih in drugih nesrečah (reševalci, gasilci, policisti...) ter posredovanje informacij uporabnikom.

Preberi več

Projekt SKK – Delavnica Haiku poezije

V četrtek, 23. 4. 2015, ob svetovnem dnevu knjige, je bila  v okviru projekta SKK – Dvig socialnega in kulturnega kapitala, organizirana delavnica haiku poezije. Delavnica je potekala na Srednji trgovski šoli Maribor s pričetkom ob 9. 30 uri.

Preberi več

Projekt SKK – Delavnica taekwando

V četrtek, 28. 5. 2015, je v Taekwando klubu KBK v Mariboru, potekala delavnica taekwandoja.

Delavnice so se udeležile vse štiri šole v mreži – Srednja gradbena šola MB, Srednja trgovska šola MB, ICP MB in Biotehniška šola MB.

Preberi več

Fotografska delavnica na BTŠ Maribor

2. 5. 2015, je na Biotehniški šoli MB potekala fotografska delavnica pod vodstvom profesorja Božidarja Damjana. Dijaki so spoznavali značilnosti digitalne fotografije, pravil zlatega reza v naravi in svetlobe pri nastajanju fotografije.

Preberi več

Projekt SKK - Šolska razstava

Na naši šoli smo v ponedeljek, 16. 3. 2015, postavili razstavo o dosedanjih aktivnostih, ki so bile izvedene znotraj mreže šol v okviru projekta SKK – Dvig socialnega in kulturnega kapitala.

Preberi več

Noč raziskovalcev – Europark Maribor

26. 9. 2014 - so dijaki Biotehniške šole Maribor obiskali še prireditev Noč raziskovalcev - Zabavno raziskovanje v Evroparku Maribor.

Raziskovalci z različnih fakultet Univerze v Mariboru so predstavljali svoje dosežke na raziskovalnem področju.

Preberi več

Projekt – Danes imam krompir – ICP MB

26. 9. 2014, so dijaki Biotehniške šole MB - Amanda Poplas, Nika Rauh, Marisa Tišler, Uroš Cesar in profesorica Tatjana Đurasovič, obiskali ICP MB in si ogledali projekt Danes imam krompir ter šolsko razstavo Tržnice sveta.

Preberi več