l1

BIOTEHNIŠKA ŠOLA MARIBOR

Vrbanska cesta 30, 2000 Maribor

Telefon: (02) 235 37 00

     eko sola  erasmus logo web3 facebook-icon

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Če ne spremenite nastavitev, se z njimi strinjate.

Razumem

logotip EKP 2014 2020 SIO 2020

Obvestilo dijakom – aktualni elektronski naslovi v eAsistentu

V času izrednih razmer poteka pouk na daljavo. Zato vam profesorji dajejo navodila za delo v spletni učilnici šole ali pa preko modula Komunikacija, ki ga je v ta namen dala brezplačno na razpolago eŠola. Zato je pomembno, da imamo vaše aktualne elektronske naslove.

Če imate možnost, si v eAsistentu sami preverite, ali je vpisan elektronski naslov pravilen. Da lahko to preverite, morate imeti prijavne podatke za eAsistenta. Če jih nimate ali pa ste jih pozabili, jih lahko dobite pri Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Iz aktualnega elektronskega naslova lahko pošljete sporočilo tudi svojemu razredniku in bo on preveril, ali je v eAsistentu vpisan pravilni elektronski naslov. Kontakt dobite s klikom na povezavo govorilne ure, kjer se vam bo odprla stran na spletni strani šole, kjer so na razpolago elektronski naslovi profesorjev.

Ker ste nekateri pozabili uporabniške podatke za prijavo v Spletno učilnico šole ali v eAsistent, vas prosim, da v takšnem primeru sledite naslednjim navodilom:

  1. Pozabljeni uporabniški podatki za AAI-račun za prijavo v spletno učilnico
  • če imate v portalu SIO.MdM med kontaktnimi podatki vpisan vaš veljavni elektronski naslov, lahko pozabljeno geslo uredite na naslednji povezavi: https://mdm.arnes.si/Prijava/Password.aspx
  • če elektronskega naslova v portalu SIO.MdM nimate vpisanega, prosite za pomoč prof. Klementino Perko, ki je na naši šoli zadolžena za vodenje imenika spletnih identitet. Njen elektronski naslov se glasi: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   
  1. Pozabljeni uporabniški podatki za prijavo v eAsistent za dijake
  • vsi dijaki imate svoje uporabniško ime in geslo za dostop do eAsistenta. Nekateri ste na začetku šolskega leta, ko ste bili v 1. letniku, te podatke že prejeli od svojih razrednikov. Če ste si takrat aktivirali dostop do eAsistenta, imate verjetno še danes dostop. Če pa si ga niste in ste svoje uporabniške podatke pozabili, prosite za pomoč prof. Klementino Perko. Njen elektronski naslov se glasi: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   

Lep pozdrav in ostanite zdravi,

Klementina Perko