l1

BIOTEHNIŠKA ŠOLA MARIBOR

Vrbanska cesta 30, 2000 Maribor

Telefon: (02) 235 37 00

     eko sola  erasmus logo web3 facebook-icon

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Če ne spremenite nastavitev, se z njimi strinjate.

Razumem

logotip EKP 2014 2020 SIO 2020

Vabilo na ŠPORTNI TABOR

Obvestilo za dijake in njihove starše!

V mesecu juniju, od sobote 20. do srede 24. 6. 2020, za naše dijake/inje (1. - 3. letniki)  organiziramo športno-naravoslovni tabor. Tabor bomo izvedli v Piranu v domu CŠOD (Breženka) Tabor bo vseboval naslednje športne aktivnosti:

 • ? kolesarjenje ?
 • Plavanje in potapljanje na dah (nadihavanje, potop in izenačevanje pritiska)
 • športne igre (nogomet, odbojka, košarka,  namizni tenis, speedminton, badminton)
 • pohodništvo in ogled solin
 • kanu na morju
 • fotografiranje, družabne igre in še kaj

Ker je za izvedbo takšnega tabora potrebno ustrezno število prijavljenih kandidatov (25 – 30 dijakov/inj), moramo čimprej (takoj!) oddati prijavo z spiskom udeležencev/k. Predvidena cena takšnega tabora je od 110 do 120 EURO-v in zajema:

 • avtobusni prevoz
 • 4 x  polni penzion z malico
 • športna igrišča in rekvizite
 • spremljava in vodstvo na taboru
 • izposoja čolnov ter koles

Stroške tabora bi  pokrili v 4 obrokih.  Pri prijavi – najkasneje do 21. oktobra 2019 s plačano akontacijo v višini 10 EVRO-v(resnost prijav), nadalje v  mesecih januar – april 4 obroki po 25 € (30€).  

 Prijave morajo biti resne saj je od tega odvisna vsa organizacija tabora, zato naprošamo da se s starši pogovorite in se za prijavo odločite po tehtnem premisleku in ne odstopate od prijave. V primeru prepozne odpovedi (manj kot 30 dni pred odhodom), mora dijak/inja najti ustrezno zamenjavo oz. plača del skupnih stroškov (prevoz, spremljava); v primeru odjave zadnji hip brez razloga  pa mu zapadejo vsa predhodno vplačana sredstva (enako kot po pogodbi s turistično agencijo). Upravičeni vzrok odjave je seveda poškodba, bolezen, smrt v družini ipd.

Posebej bi poudaril kot dobrohotno obvestilo za starše in dijake, da ta tabor spada v redne delovne obveznosti na šoli v okviru Interesnih dejavnosti – proste izbire dijaka/inje. Zato je mišljen kot delovni tabor in ne kot zaključni izlet. Režim dela in obnašanja je tako nekoliko drugačen, saj imamo vsak dan točno določen urnik dela in vadbe (dopoldan in popoldan).

Prosimo, da tekst pazljivo preberete v primeru, če se odločite za udeležbo na taboru. Prijavo je potrebno oddati najkasneje do ponedeljka 21. oktobra 2019 s plačilom 1. obroka (akontacije) višini 10 EVRO-v, (moramo vrniti podpisano pogodbo na sedež CŠOD). Do 4. novembra bomo vse prijavljene dijake/inje obvestili, če je zadostno število kandidatov in pristopili h končni realizaciji tega tabora.

S spoštovanjem .

Maribor, 7. 10. 2019

Drago Jakopin, prof. športne vzgoje